Dance - Weekend Editie 2018

Online inschrijvingsformulier

ANKE DE GROOT - Modern jazz

Anke is moderne/ klassieke danseres en dansleerkracht. Anke volgde haar opleiding bij No limits gymanstics Brasschaat, Pivolté Brasschaat, Lieve van Renterghem Kapellen en Diluna Kapellen. Anke werkte al als animator bij Speelpleinwerking Kindervreugd (Gekkoo) als en als dansleerkracht modern bij dansstudio Diluna Kapellen. Ook gaf Anke als les bij danskampen ‘Free-Time’ als Jobstudent.

Anke  geeft vanaf september 2018 ook les bij Balletschool Pierrot.

NELE VANDENDUNGEN - Twirling

Nele is 27 en begon met dansen toen ze bijna 4 jaar was en legde intussen een heel mooi dansparcour af.

Momenteel danst Nele al het derde jaar bij de Kick-iT-compagnie waarmee ze al mooie resultaten behaald heeft. Zo mocht ze al deelnemen aan dance.impact, dans aan de stroom en kamata competition.

Nele starte 6 jaar geleden haar eigen Twirlingclub.

LISE LUYTS - Hip hop

Lise (26) is van jongs af aan geïnteresseerd in dansen. Haar eerste danspassen zette ze bij Dance Desire vzw in Turnhout. Ondertussen is ze in deze dansschool lesgever en choreograaf waar ze modern en jazz geeft. Lise zit tevens ook bij de Kick-iT compagnie in Heist-Op-den-Berg en mochten ze pas nog deelnemen aan de Internationale wedstrijd van Kamata Jazz. Naast haar wekelijke danslessen volgt Lise regelmatig bijscholingen, zo is ze ooit een aantal lessen gaan bijwonen bij het Broadway Dancecenter in New York.

Met niemand minder dan PAULINE VAN CAILLIE, finaliste van BELGIUM'S GOT TALENT ' AIR ELEGANCE'

'1ste Dansdag'

4 januari te Boechout

  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  JULIE BUTLER. Proudly created with Wix.com